EETHOEK 10 WEST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethoek 10 West. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 23:48 Meer dan anderhalfuur bezorgtijd, voor 4 items. Dat was al jammer. Warme broodjes waren oké, maar toch wel schaars belegd. Broodje 'Mozzarella pesto' viel echt tegen, echt alleen mozzarella, saaie gedroogde tomaat, en roomkaas?!
26 sep 2022 om 15:17 Broodjes besteld Helft ontbrak op de broodjes En prijs verhouding met wat je krijgt is ook niet echt oke En na het bedrijf bellen heeft ook geen zin
18 sep 2022 om 19:31 Ondanks dat het even duurde in verband met drukte (kan gebeuren) waren de broodjes heerlijk! Volgende keer kom ik binnen eten :)
11 sep 2022 om 14:58 Lekkere broodjes en snel bezorgd!
10 sep 2022 om 20:36 Niet lekker!!!!
25 aug 2022 om 14:47 Super lekker eten!!
29 jun 2022 om 15:20 Eten is super matig, burgers waren slap en doorzweekt. Heb de helft moeten weggooien .
27 jun 2022 om 17:14 Beste tent! Heerlijkste eten van Amsterdam!
24 jun 2022 om 17:46 Redelijk lange bezorgtijd terwijl ze dichtbij zitten, namelijk 50 min. Broodjes zijn lekker, maar niet heel bijzonder, dat had ik ook niet verwacht dus was tevreden. Zou zeker nog een keer bestellen, maar dan wat meer rekening houden met de tijd.
20 jun 2022 om 13:09 De bezorging is altijd belachelijk lang helaas. Het eten is wel lekker, maar door de lange tijd wachten bestel ik hier niet meer
14 jun 2022 om 14:48 TOP!
5 jun 2022 om 15:47 Vandaag voor het eerst besteld en eindelijk een goede broodjes tent gevonden! Zal zeker vaker bestellen. Bezorging was snel, bezorger ook vriendelijk. Ik hoop dat ze ook zoetigheid zoals chocolate chip koekjes , toetjes etc. zullen verkopen