EETHOEK 10 WEST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 228 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethoek 10 West. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2024 om 20:37 Ik wacht even anderhalf uur op me bestelling en op een gegeven moment zei ze dat de bezorger over 10 min zal bezorgen maar het kwam niet en de restaurant nam paar keer die telefoon niet op
19 mei 2024 om 18:57 2u gewacht op de broodjes. Very disappointing gezien de broodjes wel altijd lekker zijn. Door zo een lange wachttijd hoeft het niet meer in de toekomst.
17 mei 2024 om 18:51 Ik vind de laatste tijd dat de kip te veel word doorgebakken en het heeft een machtige smaak waardoor het niet meer lekker is, voorheen was het broodje overheerlijk!
28 apr 2024 om 11:56 Goede service en kwaliteit
29 feb 2024 om 15:24 Het duurde iets meer dan anderhalf uur voor dat het werd bezorgd en de bestelling was ook nog een verkeerd had een broodje gezond met kipfilet en een broodje gezond met salami maar er was geen salami maar weer kipfilet
29 feb 2024 om 14:57 Took quite some time for it be delivered - and received the incorrect item.
28 feb 2024 om 18:37 Elhamdoulillah heeft het niet lang geduurd voor dat ik kon avond eten/ het eten was goed Elhamdoulillah/ volkoren pistolets bestel ik voor het eerst en vind ze wel lekker ipv een witte pistolet. De bezorger 2 euro fooi gegeven
27 feb 2024 om 19:28 Eten was heerlijk alleen de bezorgtijd wel erg lang
27 feb 2024 om 18:25 De broodjes waren lekker, was ook vlot bezorgd maar mijn drinken is niet aangekomen, heb nog 4 x gebeld en er is niet opgenomen!!!
26 feb 2024 om 13:36 Was heerlijk alleen duurde het echt lang
25 feb 2024 om 20:46 2 uur voor broodjes is toch wel iets te lang
20 feb 2024 om 15:12 Hele brutale marokaanse dame. Levert expres verkeerde eten aan en zit liever aan de telefoon te bellen dan dat ze de klanten helpt.